Toinen ja merkittävin seikka wokkien onnistumisessa on ollut osterikastike. Tämä makeahko, paksu ja tumma kastike tuo helposti uskomattoman hyvän maun ruokaan ja vie ajatukset kiinalaiskeittiöiden herkkuihin. Kunnon loraus osterikastiketta, pieni lisäys soijakastiketta ja valmiin ruoan pinnalle hiukan srirachaa – tähän tulee himo!
Kana-ananaswokki
300 g broilerin fileesuikaleita
3 valkosipulinkynttä
puolikas kiinankaali
3 porkkanaa
puolikas makea suippopaprika
1 tlk ananaspaloja
4 rkl osterikastiketta
1 rkl soijakastiketta
2 levyä munanuudelia
Hienonna valkosipulinkynnet, suikaloi kiinankaali, porkkanat ja suippopaprika ohuiksi suikaleiksi. Valuta ananaspalat liemestään.
Paista broilersuikaleet öljyssä ja lisää valkosipuli. Lisää sitten loput kasvikset ja wokkaa, kunnes porkkanat ovat hiukan pehmenneet, mutta ovat vielä napakoita.
Keitä munanuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja lisää wokkiin. Mausta osteri- ja soijakastikkeilla.
- Pulla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti