Keitä me olemme?

Mallaspulla on rouva Pullan ja Herra Maltaan blogi, joka keskittyy ruoan tekemiseen, sen nauttimiseen ja siitä puhumiseen. Löydät juttuja tutuista ja helpoista ruoista, hieman haastetta antavista puuhasteluista, kansainvälisistä mauista sekä uusista ruokamaailman ideoista – unohtamatta ihania ulkona syömisen hetkiä ja seikkailuja maailmalla.
Rouva Pulla (31 v.) yhdistelee päivisin musiikkia ja bisnestä, nappaa energiansa työpäivän jälkeen urheilemalla ja häärii iltaisin keittiössä voita vaahdottaen, jos keittokirjojen lukemiselta ehtii. 

Herra Mallas (35 v.) tutkii talouden ihmeellisyyksiä, hilaa rautaa ja arvostaa laadukkaita oluita – omasta panimoravintolasta haaveillen.


Pariskunnan elämänfilosofian mukaisesti hyvän ruoan syöminen on helpoin tapa parantaa elintasoa. Tervetuloa hyvän ruoan, juoman, ravintoloiden, kotoilun, matkailun ja mitä moninaisimpien mieleen juolahtavien ajatusten maailmaan!

Kuvat ovat omiamme, joten ethän kopioi niitä ilman lupaa!


MATKAILUA, MAISTELUA SEKÄ KATURUOKAKLASSIKOITA 

Mallaspulla matkailee -osio tarjoilee matkakertomuksia kuvien kera eri puolilta maailmaa; miten olisi pala Hongkongin kuhinaa, Santorinin maisemia tai villin Afrikan eläimiä? 

Mallaspulla maistelee -sarjassa vierailemme ravintoloissa sekä kahviloissa kirjoittaen niistä oman kokemuksemme rehellisen reilusti. Listan käymistämme paikoista löydät täältä

Mallaspullan katuruokaeväät on herra Maltaan suuri ylpeydenaihe ja kumpuaa elämänkokemuksista etenkin Yhdysvalloissa sekä Aasiassa. Sivuilta löydät helpot ohjeet mm. New Orleansin muffulettaan, jokaisen lihansyöjän unelmoimaan Meat loveriin, Buffalowrappiin sekä salmiakkiseen nyhtöpossuun. 


OTA YHTEYTTÄ! 

Haluaisitko kuulla meistä lisää? Tai kiinnostaisiko yhteistyö kanssamme esimerkiksi tuotetestausten, ravintola-arvioiden tai sisältömarkkinoinnin parissa? Teemme mielellämme yhteistyötä blogiimme sopivien tahojen kanssa, joten otathan yhteyttä!

Email: mallaspulla [at] gmail.com 

Facebook: Mallaspulla

Instagram: mallaspulla
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...