Kuten silloin kirjoitin, Jyväskylän yliopistossa on meneillään Proteiinipiilaakso-hanke, joka pyrkii edistämään kestävämpää proteiiniruokajärjestelmää ja lisäämään lähialueilla tuotettavien kasviproteiinien käyttöä. Hankkeeseen liittyy härkäpapuaiheinen reseptikilpailu, johon osallistuimme uunipastallamme. Iloksemme resepti valittiin nyt seitsemän finalistin joukkoon!
Jos haluat äänestää meitä, se onnistuu tällä e-lomakkeella. Kannattaa tutustua myös muihin hienoihin finalistiresepteihin reseptikilpailun sivulla ja kokkailla myös niitä! Äänestämällä pääset osallistumaan myös härkäpapuaiheisen palkinnon arvontaan. Äänestysaikaa on 15.8. asti.
- Pulla ja Mallas
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti