keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Lapin ukon leipäjuustoherkku

Seuraava jälkiruoka on helppoudessaan valmisjäätelöstä seuraava, mutta makoisuudessaan menee kuitenkin hieman sen edelle. Kyseessä on kermassa kuumennettu leipäjuusto, joka tarjoillaan lakkahillon kera. Jos löydät aitoja lakkoja, vielä parempi! Sopii erinomaisesti syksyyn, kun ilmat ovat jo alkaneet hiukan pimentyä ja viilentyä. Silloin sitä kunnon kermaa ja jälkkäreitä taas tarvitsee. 

Reseptejä tälle löytyy mistä vaan, mutta kerrataan se vielä varmuuden vuoksi.


Lapin ukon leipäjuustoherkku 
leipäjuustoa
kermaa (kuohukermalla tulee parasta jälkeä)
lakkahilloa

Leikkaa leipäjuusto paloiksi. Pistä uunivuokaan (onnistuu kyllä myös mikrossakin) leipäjuusto ja kaada kerma päälle. 

Laita 200 asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi ja tarjoile lakkahillon kanssa.

- Mallas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...