Suosituimpien juttujemme top 3:een kuuluu kaksi arkista broileriruokaa: thaimaalainen broilerikeitto sekä broilerpyörykät uunibataattien kera. Huutoon on vastattava, joten tässä jälleen uusi, nopea arkinen ruoka broilerista.
Currytahnalla saa nopeasti aasialaistyyppistä makua ruokaan, ja kun valitsee miedon tahnan, se sopii kaikille. Pakastewokkivihannesten sijaan pilkoin tähän pari sipulia, kokonaisen parsakaalin ja punaisen paprikan. Ne kypsyvät kookosmaidossa samalla, kun keität riisin curryn kaveriksi.
Broileri-parsakaalicurry
2 sipulia
1 rkl öljyä
450 g broilerin fileesuikaleita
2 rkl currytahnaa
1 paprika
1 parsakaali
1 prk kookosmaitoa
Silppua sipuli ja viipaloi paprika. Irrota parsakaalista pienet kukinnot, kuori varsi ohuelti ja viipaloi se.
Kuullota sipuli öljyssä ja lisää sitten broilerisuikaleet ruskistumaan. Lisää paprika ja parsakaali joukkoon ja kääntele hetken aikaa.
Lisää kookosmaito ja anna kiehua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität lisukeriisin.
- Pulla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti