sunnuntai 7. helmikuuta 2016

SuperBowlin parhaat eväät

Jenkkifutiksen finaali, SuperBowl, käydään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa Denver Broncosin ja Carolina Panthersin välillä. Jos hihkut innosta, kuten Mallas, ja haluat pysyä hereillä keskellä yötä, kannattaa lukaista tämä juttu.Tiesitkö, että SuperBowlin aikana syödään maailmassa 1,25 miljardia wingsiä, 13 miljoonaa kiloa sipsejä ja 3,6 miljoonaa kiloa guacamolea? Tai näin ainakin Wikipedia väittää. Jos haluat tv:n ääreen sen sijaan kunnon lihaisat eväät, Mallaspullan tv-eväistä löytyy useampi maukas vaihtoehto.

- Meat Lover on jokaisen lihansyöjän ykköskaveri. Täytetty patonki pursuaa lähes puoli kiloa erilaisia naudan ja possun leikkeleitä, karamellisoitua sipulia ja majoneesia. Venytä leukaperäsi tätä varten!

- Porsaanlihasuikaleilla, chorizolla, pavuilla ja fetalla täytetyt uuniburritot tarjoavat texmex-tyyliä television ääreen. - Kunnon leukaperiä tarvitaan myös Club Sandwichia nautiskellessa. Homman juju on korkeus sekä kerrosluku; broilerpihvit, rapea pekoni, marinoitu sipuli ja keitetty kananmuna ovat meidän ehdotuksiamme täytteiksi, mutta oma maku on paras maku.- New Orleansin ylpeys, Muffuletta, on superyhdistelmä Italiaa: erilaisia kinkkuja ja salameja, mozzarellaa, provolonea sekä mausteista oliivisalaattia. Jos SuperBowl-yönä et jaksa vääntää Muffulettaa, lupaathan tehdä sitä joskus toiste pirteämmällä fiiliksellä, sillä niin mahtavasta herkkuleivästä on kyse!- Amerikan tuliaisia on myös Buffalowrap, jonka juju on buffalokastikkeessa marinoitu kana. Tulinen kastike antaa potkua koko wrapille!Toivotaan tiukkaa peliä!

- Mallas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...