tiistai 30. kesäkuuta 2015

Puolivuotiaan Mallaspullan suosituimmat jutut

Suuri juhlapäivä on täällä: Mallaspulla täyttää tänään puoli vuotta! Joulukuun hämärässä tehty päätös ruoka-, ravintola- ja matkailublogin perustamisesta on ollut valehtelematta erinomaisen hyvä asia, eikä bloginpito ole vielä tähän mennessä ehtinyt kertaakaan ärsyttämään. Olemme päässeet esittelemään omia lempireseptejämme, testaamaan muiden innoittamia uusia ruokalajeja, kertomaan kokemuksiamme eri ravintoloista, harjoittelemaan hurjasti ruokavalokuvausta ja ennen kaikkea kokkaamaan aivan uudella tahdilla. Aikaa meneekin nykyisin ruoan parissa paljon, ja se vasta onkin sitä oikeaa laatuaikaa  etenkin kun molemmat siitä nautimme. 

Lukijoitakin blogillemme on kertynyt hämmästyttävän paljon, ja tällä kirjoitushetkellä sivun katseluita on 5026! Kiitos teille kaikille :) Facebookin ja Instagramin kautta olemme saaneet lisää kontaktia lukijoihimme ja kannustammekin kaikkia kommentoimaan ja kertomaan omista kokkailuistanne ja reseptiemme kokeiluista sekä sosiaalisen median kanavissa että täällä blogin puolellakin. Muutamaan otteeseen olemme saaneet palautetta epäonnistuneista kommentointiyrityksistä ja kirjoitusten häviämisestä tuhkana tuuleen; ongelman ydin lienee siinä, että kirjoittaja on ensin naputellut tekstinsä ja valinnut sen jälkeen haluamansa kohdan "Kommentti nimellä" -valikosta. Sinun ei tarvitse kirjautua kommentoidaksesi, vaan voit jättää viestiä täysin nimettömänä niin halutessasi. Tämä kohta kannattanee kuitenkin valita ennen luin kirjoitat itse kommenttisi; näin estetään Blogspotin aiheuttamat hämmingit.

Puolivuotissynttäreiden kunniaksi keräsimme tähän kymmenen suosituinta juttuamme koko blogin ajalta. Kuten seuraavasta listasta huomataan, ravintola-arviomme keräävät tasaisesti eniten lukijoita. Eikä ihme, sillä itsekin etsimme usein muiden kirjoittamia arvioita ja kuvia ravintolavalintoja tehdessämme. Näitä käyntiarvioita on siis luvassa jatkossakin, sillä vaikka omassa kyökissä on mukava ahertaa, valmiiseen pöytään ja ihanien herkkujen eteen on vielä rattoisampaa istahtaa.

Kympin sakista huomaa myös hyvien leivontareseptien tarpeen, sillä Aurinkoinen kevätkakku, Parhaat sämpylät Sikke Sumarin tapaan sekä Mantelinen raparperipiirakka ovat olleet kovin katsottuja sivuja. Mallas puolestaan on ilahtui kovasti, kun hänen bravuureihinsa kuuluvat Buffalowrap sekä lihansyöjien unelma, Meat lover -patonki, kipusivat suosituimpien juttujen kärkipäähän. Samalla paljastetaan hiukan, että Tv-eväät-sarjaan on seuraavaksi tulossa muun muassa New Orleansin oliivinen nimikkoleipä Muffuletta sekä lohiwrap!
3 kommenttia:

  1. Onnea puolivuotissynttärisankarille! :) Olen innolla ryhtynyt lukijaksenne ja pidän siitä, kuinka juttujen tyyli vaihtelee Pullan ja Maltaan välillä. Piristävää vaihtelua! Olen kokeillut resepteistänne mm. blinejä, jääpaistia, burritoja sekä sitruunabroileria. Tykkään myös kovasti ravintolakertomuksista. Jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. Onnea puolivuotiaalle! Kiva lukea näitä vaihtelevia juttujanne, jatkakaa samaan malliin edelleen!

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille kummallekin onnitteluista ja kiittävistä kommenteista; aiomme jatkaa samaan tyyliin tai vieläkin paremmin ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...