Mallaspullan klassikot: Laskiaispulla
Neiti Pullan lempikausi pullien suhteen on meneillään, sillä kermaa, hilloa ja mantelimassaa pursuavat laskiaispullat ovat parhaita, mitä kuvitella saattaa. Kysymys siitä, kumpaako täytettä pullan sisuksista pitäisi löytyä, on toisarvoinen, sillä molempia tarvitaan; joko kahta täytettä samassa pullassa tai kaksi eritäytteistä pullaa peräkkäin. (Jos pakko olisi valita, niin Pulla liputtaisi mantelimassan ja Mallas hillon puolesta. Mutta onneksi tällaisia turhia valintoja ei tarvitse tehdä!)
Mallaspullan keittiössä eivät jauhot pöllynneet näitä herkkuja valmistaessa, vaan kutsu kävi vielä paremmille apajille – neiti Pullan äidin laskiaispöytään. Ensin napattiin mantelimassaiset versiot, joiden täytteeseen oli lorautettu hiukan mantelilikööriä. Erinomainen lisäys! Kruununa olivat mansikkahilloa valuvat kuohkeat pullat, joiden jälkeen pyyhittiin tomusokerit suupielistä ja taputeltiin vatsaa tyytyväisenä.
Aurinkoista, pullantäyteistä laskiaista!
Herkuista kiittäen,
Mallaspulla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti