tag:blogger.com,1999:blog-8073314385593285152.post529045230710102492..comments2024-02-28T13:11:41.541+02:00Comments on MALLASPULLA: Täydellisen mehevä uunilohiMallaspullahttp://www.blogger.com/profile/09498709253996114141noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8073314385593285152.post-59184235128371314232017-04-17T20:37:21.840+03:002017-04-17T20:37:21.840+03:0042-asteinen oli tosiaan pikkuisen liian raaka meil...42-asteinen oli tosiaan pikkuisen liian raaka meillekin. Suolaus on tosiaan hyvä keino saada tasainen suola joka puolelle, mikä on tärkeää savustamisessakin.Mallaspullahttps://www.blogger.com/profile/09498709253996114141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073314385593285152.post-91726975984208929812017-04-17T18:43:42.828+03:002017-04-17T18:43:42.828+03:00Meillä on myös käytössä Toivosen uunikalaohje. Mei...Meillä on myös käytössä Toivosen uunikalaohje. Meillä käydään vääntöä tuosta sisälämpötilasta. Minusta tuo 42 astetta ei ole lähellekään riittävä. Kun lämpö on noin 45 astetta, kaikille kelpaa. Mies aloittaa syömään paksuimmasta päästä, lapset ja minä pyrstöpuolelta. Liemessä suolaaminen toimii myös jos aikoo savustaa kalan!<br />Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.com